Trolleys

Ik heb een lange tijd een obsessie gehad voor mensen met trolley’s. En dan bedoel ik boodschappen trolley’s, die rijdende tassen waar vooral oudere mensen hun boodschappen mee doen. Deze intressse in onstaan nadat ik in een supermarkt bij mij in de buurt een bordje zag waarop stond dat het verboden was om de trolleys mee de winkel in te nemen. Er stond dan ook bij de ingang van de winkel een

bonte verzameling aan trolleys. Welke trolley hoort en nou bij wie en worden ze ooit nog opgehaald. Ik ben hierna naar de markt op de BinnenRotte gegaan om mensen samen met hun trolleys te zien. Met een korte fotoserie krijg je al een beeld van de relatie tussen een trolley en de eigenaar en hoe ze bewust of onbewust op elkaar gaan lijken.

Unhealthy Fruit
Ik woon in een multiculturele wijk in het westen van Rotterdam schuin boven shisha bar. Als de wind op mijn raam gericht staat komen de zoete fruitgeuren mijn kamer binnen. Tijdens mijn tijd in deze wijk is er veel veranderd en komen er steeds meer hippe eet/koffietentjes en barretjes bij. Dit object is de eerste voorstelling van de gentrificatie van mijn wijk. Dit is object nummer 1. in een komende serie objecten.
I live in a multicultural area in the west of Rotterdam close to a shisha bar. When the wind is aimed at my window the sweet scents of the tobacco reaches my room. During my time in the area I have seen a lot of changes. A lot of shops have been replaced by trendy food/coffee bars and also regular bars. I want to show this gentrification of my area with this object. This is Number 1. in a coming series of objects.

URBAN FOUNTAIN

Urban fountain is a series that consists of objects in the city that accidentally or on purpose became fountains.

Landmeters

Wie staan er op de mooiste locaties in de stad met hun tripod? Is het een fotograaf, is het een toerist? nee het is een landmeter.

Oke, maar legt hij op zijn minst dat mooie gebouw vast? Nee hij schiet een lazer naar een ongeïnteresseerde vent met een meetlat.

Hoe vet zou het zijn als die vent met die meetlat het nieuwe model voor Levi’s, Carharrt of een ander workwear brand zou zijn. En de fotograaf de landmeter. (ondertussen nog wel even checken of het gebouw niet verzakt is natuurlijk)